Besseling mee met de besten in China

Ook Van Driel nog in race

besseling

Met nog maar een paar wedstrijden te gaan weet Wil Besseling wat hem te doen staat: een paar heel goede resultaten neerzetten wil hij nog kans maken op een plek bij de beste vijftien van het seizoen.

Halverwege het Hainan Open ligt de Noord-Hollander uitstekend op koers. Na een degelijke openingsronde in zeventig slagen, schoot hij op de tweede dag, terwijl hij als een van de eerste spelers de baan in ging, nog wat scherper.

Zes birdies en één bogey stonden er op zijn scorekaart, goed voor een ronde in vijf onder par, zeven onder voor het toernooi, en daarmee hoog op het leaderboard, kort achter de kop van het veld.

Ook Darius van Driel gaat kansrijk het weekend in. De hoogst geplaatste landgenoot op de Order of Merit herstelde zich goed na een matige openingsronde in twee boven par met een ronde in vier onder par. Met een totaal van -2 is ook Van Driel er in het weekend bij. 

Voor Lars van Meijel en Daan Huizing worden het twee spannende dagen. De twee Nederlanders misten de cut en zullen af moeten wachten wat die dure MC voor hun plaats op de ranglijst betekent.

Leaderboard

Tour
  • Golfsupport