Kidscollectie GolfRebels

GolfRebels lanceert eerste kindercollectie met trendy hoodies en sweaters voor op de golfbaan en naar school. De collectie, gemaakt van biologisch katoen en gerecycled polyester, biedt duurzame en stijlvolle kledingopties voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

golfrebels

De GolfRebels kindercollectie is ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit, waardoor kinderen vrij kunnen bewegen tijdens het golfen en zich tegelijkertijd modieus kunnen uiten op school. De frisse kleuren en eigentijdse ontwerpen zorgen ervoor dat kinderen vol zelfvertrouwen de golfbaan betreden.

Mede door het partnership met Dutch Kids Golf hebben wij er bewust voor gekozen om ook voor de jeugd een collectie samen te stellen. Ook volgend jaar willen wij samen met Dutch Kids Golf het jeugdgolf nog meer ondersteunen.

Bij GolfRebels zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Daarom is de kindercollectie vervaardigd van biologisch katoen en gerecycled polyester, waardoor we bijdragen aan een beter milieu en de toekomst van onze planeet. We zijn er trots op dat we kwalitatieve kleding kunnen aanbieden die zowel modieus als milieuvriendelijk is.

In de komende maanden zal GolfRebels de kindercollectie verder uitbreiden, met nieuwe stijlen en accessoires die perfect passen bij de behoeften van jonge golfliefhebbers.

Voor meer informatie en om de GolfRebels kindercollectie te bekijken, bezoek onze website op www.golfrebels.com.

Equipment
  • Social Inspiration