Spikeloze golfschoenen

Met deze spikeloze golfschoenen wordt elke ronde een comfortabele wandeling.

Spikeloze golfschoenen

Ecco S-Three
Prijs: € 210
De S-Three heeft voor 2023 een volledige restyling ondergaan en volgens velen is dit de mooiste schoen die Ecco sinds lange tijd heeft geproduceerd. De zool is onderverdeeld in drie zones, waardoor je de juiste mix van demping en stabiliteit krijgt, terwijl het iets dikkere leer – natuurlijk uit eigen looierij – dankzij een membraan van GoreTex volledig waterdicht en ademend is. Je kunt kiezen voor veters of een BOA-sluiting, en uit dertien kleurstellingen. Een geweldige premium golfschoen.

Adidas Go-To
Prijs: € 160
Een heel casual model dat erom vraagt ook buiten de baan te worden gedragen. We zijn fan van het simpele design en het feit dat de helft van het leren bovenwerk is gemaakt van gerecycled materiaal. Gegarandeerd een jaar waterdicht. De verende Boost-zool geeft bij elke stap energie terug om vermoeidheid tegen te gaan.

FootJoy Traditions
Prijs: € 150
Als moderne spikeloze golfschoenen je net even te veel op sneakers lijken, dan is de Traditions vast meer naar je smaak. Het bovenwerk van zacht volnerfleer heeft een klassiek design, terwijl de dempende zool en de zachte kraag zorgen voor optimale ondersteuning en volop comfort.

Under Armour Charged Draw 2
Prijs: € 120
Als je de kosten zo laag mogelijk wilt houden, dan hoort de Draw 2 op je verlanglijstje. Het synthetische bovenwerk is licht maar duurzaam en de 'Never Wet'-behandeling zorgt ervoor dat je voeten altijd droog en comfortabel blijven. Voorzien van een slijtvaste zool en voorgevormd voetbed.

Puma Ignite Elevate
Prijs: € 160
Het lichtgewicht mesh bovenwerk sluit heel comfortabel om je voet, terwijl de zachte tong en kraag voorkomen dat je enkel tegen de schoen schuurt. Door zijn ademende eigenschapen is dit een perfecte sneaker voor hete dagen, die ook nog waterdicht is als je onverwacht een bui op je dak krijgt.

Skechers Go Golf Elite 5
Prijs: € 140
S
kechers heeft een reputatie voor comfortabele schoenen waarop je zo kunt weglopen, en de Elite 5 is daarop geen uitzondering. Ze zijn uitgerust met de podotherapeutische Arch Fit-binnenzool, die steun biedt onder de voetboog. Daardoor raakt je voet minder snel vermoeid. Twee jaar waterdicht.

FootJoy Flex
Prijs: € 119
De Flex doet zijn naam eer aan dankzij het bovenwerk van performance mesh en een flexibele rubberen buitenzool. De zachte middenzool biedt zowel comfort als stabiliteit. Een betaalbare sneaker die zich thuis voelt op de golfbaan, het strand, de stad, het sportveld.... Waar eigenlijk niet?

Duca Del Cosma Pagani
Prijs: € 199
De Pagani voelt zich net zo thuis op de golfbaan als op straat. Een multifunctionele keuze dus. Deze stijlvolle sneaker biedt dankzij geheugenschuim en een binnenzool van kurk volop comfort en is gegarandeerd waterdicht. Het bovenwerk combineert een duurzame microvezel met mesh.

Ecco Classic Hybrid
Prijs: € 170
De Classic Hybrid is dit jaar nieuw in het assortiment en doet zijn naam eer aan met een prachtig klassiek uiterlijk. Het bovenwerk van kwalitatief hoogwaardig leer heeft een premium look, net als de zacht leren binnenvoering. En toch blijft de schoen flexibel en licht, voor optimaal draagcomfort. Een feestje voor golfpuristen.

Payntr X 003
Prijs: € 130
Als je lichtgewicht comfort belangrijk vindt, maar ook op je portemonnee moet letten, dan horen de 003's op je testlijst. Het jonge merk Payntr maakt stijlvolle en comfortabele golfschoenen voor een relatief bescheiden prijs. Het bovenwerk is van waterafstotend microfiber en de verende middenzool geeft energie terug, waardoor je minder snel moe wordt.