Golfers Magazine 5

De beste ijzers van 2023 getest • nooit meer gênante missers • de beste golfbanen van continentaal Europa • The Open op Royal Liverpool • portret Brooks Koepka • altijd uit de bunker • de kunst van het scoren • interview Wouter de Vries

Golfers Magazine 5

Het vijfde nummer van dit jaar ligt deze week in de winkel. Heb je 'm liever standaard elke maand op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen die je leest in de meest recente editie.

Toppers, fluffs, shanks of niet uit de bunker kunnen komen... golf kan soms het schaamrood op je kaken veroorzaken. Mark Metgod laat zien hoe je een einde maakt aan dit soort gênante missers.
Bijna niemand kan het beter dan Brooks Koepka: zijn clubs laten spreken. Met zijn vijfde Majors voegde de stoïcijnse Amerikaan zich bij een exclusief rijtje golficonen. En dan was hij eigenlijk liever gaan honkballen...
Lagere scores zijn te koop. We zetten deze maand de beste ijzers van 2023 voor je op een rij en helpen je kiezen. Heb jij vergevingsgezindheid, controle, afstand of een hoge balvlucht nodig?
Waarom maken professionals uit de bunker meestal probleemloos hun par, terwijl amateurs met angst en beven het zand in stappen? Met deze tips word ook jij een zandtovenaar.
Tien jaar geleden besloot Wouter de Vries dat het leven van tourprofessional niet het zijne was. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en als 36-jarige waagt hij alsnog de sprong. Een interview.
Golftassen in de kofferbak, gaspedaal intrappen en vijf uur later sta je aan de andere kant van het kanaal op een linksbaan. Er is weinig fijner dan een weekendje uitwaaien in het prachtige Kent.
Ook goede golfers maken fouten, maar meestal weten ze dankzij hun korte spel toch nog een prima score binnen te brengen. Met deze vijf – niet technische – tips maak ook jij vaker een up & down.
Volgende maand staat het laatste Major van het jaar op het programma. The Open keert terug naar Royal Liverpool en dat belooft wat, want deze gevaarlijke links staat altijd garant voor spektakel.
Ga jij dit jaar nog op een golftrip? We hebben 180 topbanen in 13 Europese landen voor je op een rij gezet, wat dit de grootste bucket list aller tijden maakt. Lezen, boeken, genieten.