Golfers Magazine 5

GM5 staat in het teken van sterke vrouwen. Ze leren ons beter golfen, vertellen hoe je tegenslagen overwint en discussiëren over de toekomst van het vrouwengolf. Wat nou glazen plafond?

Golfers Magazine 5

Golfers Magazine 5 ligt nu in de winkel. Heb je 'm voortaan liever op de deurmat? Neem dan hier een abonnement. Hieronder een greep uit de artikelen.

De zusjes Korda zijn zo hot dat de jongste in de anderhalve week tussen onze deadline en het verschijnen van Golfers Magazine 5 nog even twee toernooien aan haar erelijst toevoegde. Over de kracht van sportgenen.
Vrouwen zijn vaak net wat slimmer op de golfbaan. Ze kiezen de juiste oplossing en maken daardoor minder vaak grote fouten. We vroegen onze vaderlandse topdames naar hun toptips om beter te scoren.
Dewi Weber woont al weer zes jaar in Amerika en is intussen behoorlijk ingeburgerd. 'Hier eet, leef en adem je sport. En ik wil meedoen met de besten.' Voor het Ladies Open komt ze even terug naar Nederland.
Op zoek naar nieuwe ijzers? We zetten de beste 40 ijzers in elke handicapcategorie voor je op een rij. Van klassieke blades tot super game improvers... je zoektocht naar birdies en parren begint hier.
Nieuwe ijzers zijn natuurlijk leuk, maar we helpen je ook om er beter mee te aan scoren. Wist je dat amateurs met hun approaches de meeste slagen laten liggen? Daar gaan we dus wat aan doen.
Vrouwengolf zit in de lift, maar we zijn er nog niet. We lieten vijf sterspelers aan het woord over hoe het verder moet en volgens de dames ziet de toekomst er best rooskleurig uit.
Na een jaar zonder The Open kan The Claret Jug weer worden afgestoft. Net als na de pauze in de Tweede Wereldoorlog, toen golflegende Sam Snead een hoofdrol voor zich opeiste. We gaan terug in de historie.
Golfen tussen de Alpen? Dat kan behoorlijk spectaculair zijn, zeker als je de 'Green Monster' speelt, waar Joost Luiten ooit een 10 maakte... een verslag.