Reisinspiratie: Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Golfers houden van reizen, of het nu dichtbij is of ver weg. Laat je inspireren door de specialisten van Pin High. Deze week een sfeervol en stijlvol hotel met 27 holes.

pin high

Het Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa is een sfeervol hotel, direct gelegen aan de 27-holesbaan La Sella. Het golfresort ligt op ca. 10 minuten van het centrum van Denia en op ca. 7 km van het strand. Het fraaie hotel is in typisch Andalusische stijl ingericht en biedt u als decor mooie uitzichten over de golfbaan en de bergen.

Meer informatie over deze en andere bestemmingen vind je hier

Jazz en blues bar, mediterraans buffetrestaurant, à la carte-restaurant Montgó, Segaria Thai specialiteitenrestaurant (op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend en afhankelijk van het seizoen meerdere dagen per week), uitgebreid en compleet health & spa center (1.200 m²) met hydromassagebad, stoombaden, outside jacuzzi, sauna's, caldarium, massagebehandelingen, beautycentrum met uitgebreide mogelijkheden, kapper, state-of-the-art fitnesscentrum en mooi gevormd buitenzwembad met poolbar en zonneterras. Voor uw elektrische auto is er een laadpaal.