De grote competitie-enquête

'Zomaar' een rondje spelen is leuk, maar het spelen van wedstrijden of deelnamen aan een competitie is voor velen nog veel leuker. Met de startdatum van de competitie in het vooruitzicht zijn wij benieuwd: waarom doe jij al dan niet mee aan wedstrijden/competitiegolf?

competitie

De een speelt competitie omdat hij graag matchplay speelt met vrienden op verschillende banen, de ander speelt graag wedstrijden voor de spanning die het met zich meebrengt, en weer een ander speelt zijn rondjes liever gewoon zonder enige wedstrijddruk.

De grootste competitie van allemaal is natuurlijk die van de NGF. Het afgelopen seizoen viel deze door corona helemaal in het water, en het is ook maar zeer de vraag wat (en of) er dit jaar van door kan gaan. Uiterlijk 17 maart neemt de NGF hierover een beslissing, maar de kansen op een gewoon seizoen zijn, met de verlengde lockdown in het achterhoofd, niet heel waarschijnlijk.

Desondanks weten we dat velen zich er op verheugen en hopen dat er wel wat gespeeld kan worden, terwijl het van anderen niet zo nodig hoeft. Voor een artikel in Golfers Magazine zijn we zeer benieuwd hoe jij denkt over het spelen van competitie en wedstrijden. Waarom doe je wel of juist niet mee? En als je het zelf voor het zeggen zou hebben, hoe zou een competitie er dan idealiter uitzien?

Via onderstaande link kom je terecht op een vragenlijst over dit onderwerp. We hopen dat je daar even tijd voor wil maken en danken je bij voorbaat voor je medewerking.

Doe mee aan de enquete

(De verkregen gegevens zullen met inachtneming van de wet op de privacy worden verwerkt en gebruikt)

Clubs & amateurs
  • Golfsupport