Pin High Decemberbon

Droom jij ook van mooie (golf)reizen? Ben je nog op zoek naar een heel leuk kerstcadeau met mooie vooruitzichten? Geef de Pin High Decemberwaardebon kado.

pin high

De eerder deze week aangekondigde maatregelen trekken een zware wissel op allerlei facetten van het openbare leven. Winkels, hotels, restaurants, scholen, de lijst gesloten branches is lang. Ook de grens zit nagenoeg dicht. Alle landen staan op 'oranje' en het dringende advies is om op dit moment niet op reis te gaan, zo er 'in den vreemde' ergens wel wat open zou zijn.

Nu bijna alles gesloten is, blijft er daarmee weinig anders over dan dromen over wat er nog komen gaat. Want dát staat natuurlijk als een paal boven water: er komt een moment dat deze hele crisis achter ons ligt en vooral een nare herinnering is.

Maar alleen dromen is ook weer zo karig, hoeveel leuker is het niet om iets te hebben waar je echt naar uit kan kijken? Of het nu meteen in maart is, of pas later in 2021, een stip op de horizon is iets om naar toe te leven.

De Pin High Decemberwaardebon is een uitstekend product om je al voorzichtig te gaan verheugen op de reis die je volgend jaar echt weer gaat maken.

Bestel de bon hier, geef een bijzonder kerstcadeau, en ontsteek daarmee virtueel het licht aan het eind van de tunnel in deze donkere dagen.