Golfers Magazine Cup 2020

Veel gaat niet door dit jaar. Dat geldt gelukkig niet voor de Golfers Magazine Cup 2020 die voor 10 oktober op de rol staat. Doe jij mee aan dit eendaagse evenement?
2020

De afgelopen jaren kon je een aantal keer per jaar meedoen aan wedstrijden van de Golfers Magazine Tour. Een gezellige, laagdrempelige toernooienserie, waarvan de toernooien het afgelopen jaar stuk voor stuk werden gespeeld op een van de banen van Golfen op Het Rijk.

Het waren mooie en vooral leuke dagen, maar alsof we voorvoelden dat dit jaar een heel ander jaar zou worden besloten we afgelopen winter het dit jaar bij één wedstrijd te houden.

Die beslissing pakte gelukkigerwijze goed uit, zeker omdat die ene wedstrijd ook nog eens gepland stond voor het vroege najaar, waarmee eerst de lockdown en daarna de drukke zomer werd ontweken.

Op zaterdag 10 oktober is het zo ver. Op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen wordt gestreden om de Golfers Magazine Cup 2020, een individuele stablefordwedstrijd over achttien holes voor spelers van alle niveaus. Hoewel de maximale speelhandicap 36 is, kan je je ook met handicap 54 gewoon inschrijven.

Voor meer informatie en inschrijven klik je hier en hopelijk zien we je dan op 10 oktober.

Laatste nieuws