PGA Catalunya steunt lokale voedselbank

Spaans vijfsterrenresort heeft oog voor buurtbewoners die het minder goed getroffen hebben en steekt helpende hand toe tijdens coronacrisis
pgac

PGA Catalunya Resort, in de buurt van Girona, heeft vele honderden kilo's essentiële voedselproducten geschonken aan FESBAL, de Spaanse Federatie van Voedselbanken, om enkele van de meest kwetsbare mensen van het land te helpen via COVID-19.

De European Tour Destination heeft nauw samengewerkt met FESBAL's in Girona gevestigde stichting, Banc Dels Aliments, en leverde voorraden, waaronder groenten en fruit, brood, pasta en meel, evenals melk, kaas, eieren en granen om de eerste impact van Coronavirus in de gemeenschap op te vangen.

Extra niet-bederfelijke items, zoals koffie, koekjes, chocolade en snacks, zijn ook geschonken, omdat meer mensen zich tijdens de pandemie wenden tot voedselbanken.

Met mensen die nog steeds noodvoorzieningen nodig hebben en voedselbanken die geconfronteerd worden met ongekende uitdagingen na de uitbraak, zal PGA Catalunya Resort ook in de nabije toekomst zoveel mogelijk blijven bijdragen aan het helpen van lokale gemeenschappen in deze buitengewone tijden.

Ga voor meer informatie over PGA Catalunya Resort naar www.pgacatalunya.com

Laatste nieuws