Pssst...geheimpje horen?

BestSecret opent deuren voor lezers Golfers Magazine. Met forse korting kleding van bijvoorbeeld Adidas Golf, Calvin Klein Golf, Bogner Sport, Puma Golf of Callaway scoren? Je bent er bijna...
BestSecret

Golfkleding maakt de man. Of de vrouw natuurlijk. Rickie Fowler, Ian Poulter, Lexi Thompson, het zijn zomaar een paar voorbeelden van spelers die niet alleen bekend zijn om hun spel, maar zeker ook om de aandacht die ze besteden aan hun golfoutfit.

En laten we eerlijk zijn...dat doen we toch allemaal wel een beetje? Dan hebben wij een tip voor je! Ben jij al bekend met het grootste fashion geheim van Europa? De exclusieve shopping community BestSecret zou eigenlijk iedereen die van golfmode houdt moeten kennen.

Omdat alleen leden mogen profiteren van de kortingen die op kunnen lopen tot wel tachtig procent, is het niet gek dat BestSecret vanuit relatieve onbekendheid in hoog tempo is uitgegroeid tot het grote geheim van Europa, dat voor zijn leden de allerbeste stijlen, looks en trends tegen de best mogelijke prijzen beschikbaar heeft.

Lid worden?

Meer dan drieduizend merken, waaronder gekende golfmerken als Under Armour, Adidas en Puma, zo'n vijf miljoen producten, snelle levering en natuurlijk altijd de mogelijkheid om gratis te retourneren.

Maar, je wordt niet zomaar lid van deze exclusieve community. Omdat de toegang beperkt is, kun je deze prachtige merken alleen shoppen via een aanbeveling van een bestaand lid. Zou jij dat dolgraag willen? Dat treft! Wij mogen je namelijk toegang geven. Dat kan via DEZE speciale link. 

Sluit je nu aan bij BestSecret en profiteer van dit goed bewaarde geheim

VIP Club

Als lid kun je punten verdienen met je aankopen, maar ook door vrienden, familieleden en kennissen aan te bevelen. Die punten brengen voordelen met zich mee, zoals exclusieve previews, winkeltegoeden, langere inruilperiodes en gratis verzending.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met BestSecret.

Tot slot.

Alles is op dit moment (een beetje) onzeker en we denken dat de dingen van alle dag ook belangrijk zijn. BestSecret houdt de online winkel open en zal de aanbiedingen de komende dagen en weken aanpassen. Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en hopelijk kunnen wij, op een bepaalde manier, wat extra vreugde in jullie leven brengen.

Blijf thuis en blijf gezond.

Team BestSecret

Laatste nieuws