Pin High draait door tijdens KLM Open!

Aan het befaamde Rad van Avontuur zijn weer mooie prijzen te winnen. En met een beetje geluk valt je geboekte reis heel goedkoop uit

Tijdens het KLM Open pakt golftouroperator Pin High Golftravel weer groots uit. Op de stand kunnen prachtige reizen gewonnen worden. Ook dit jaar kan iedereen die op de stand een reservering maakt een korting draaien tot € 200,- per boeking! Een unieke actie, want het geldt ook voor de voordeligste shortbreaks. Kortom, Pin High draait door!

Pin High acties tijdens het KLM Open

Kom naar de Pin High stand, want er is van alles te beleven! Voor € 1,- mag u aan het Rad van Avontuur draaien. U maakt dan kans op schitterende prijzen en fantastische reizen. Dit jaar komt de opbrengst van het rad ten goede aan SOS-Kinderdorpen. Dit goede doel biedt hulp aan kansarme kinderen in 134 ontwikkelingslanden en -gebieden.

Op onze stand kunt u ook de Zuid-Afrika specialisten ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Bespreek uw reiswensen, terwijl u geniet van een glas Zuid-Afrikaanse wijn en kleine borrelhapjes. Tevens presenteert Pin High tijdens het KLM Open de nieuwe winterbrochure. De mooiste brochure tot nu toe!

En maakt u een boeking op de Pin High stand, dan kunt u uw eigen korting draaien tot € 200,-! Kortom, alle reden om een bezoekje te brengen aan de Pin High stand tijdens het KLM Open.

(Afbeelding: Istock)