Slobbe en Hoogeboom winnen 10e editie Liemeer Jeugd Open.

168 deelnemers streden in vier categorieën om de prijzen.

liemeer

Nick Slobbe en Mayka Hoogeboom winnen tiende editie van het Liemeer Jeugd Open.

Het Jeugd Open op de banen van Golf & Countryclub Liemeer is het eerste jeugdtoernooi van het seizoen en telt mee voor de NGF Junior Ranking. Het Liemeer Jeugd Open wordt mede mogelijk gemaakt door Kindergolfkleding.nl en Maas Scooter Center die een scooter beschikbaar stelde voor een hole in one op hole 7.

Het Liemeer Jeugd Open beleefde dit jaar de 10e editie. De belangstelling is elk jaar groot, 168 deelnemers streden in vier categorieën om de prijzen.

De Liemeer Jeugd Open-titel gaat in categorie 1 (handicap +3 tot en met 9,9) bij de meisjes naar Mayka Hoogeboom (Noordwijkse) met 77 slagen. Zij wist voor de tweede keer in successie beslag te leggen op de titel!. Bij de jongens wint Nick Slobbe (Noordwijkse) met 71 slagen, een onder par. Titelverdediger Maurits van der Klift werd dertiende.

In categorie 2 (handicap 10,0 tot 23,9) won Brit op den Winkel (Nunspeetse) voor de tweede maal op rij. Met een mooi totaal van 41 stablefordpunten. In categorie 3 (handicap 25,0 t/m 40) won Irisa Kasirin (Noordhollandse GC) met 44 punten. De allerjongste spelers streden in categorie 4 (handicap 30 t/m 54). Zij speelden negen holes en hier was Aristides Hall (Rozenstein) de winnaar.

Uitslagen

(persbericht)

Clubs & amateurs
  • Golfsupport / Bert van der Toorn