Door: Redactie Golfersmagazine Fotografie: Holland Golf Events
Golfers Magazine Wedstrijden

Golfers Magazine Tour rond Het Rijk van start

Bijna zestig golfers openden op Het Rijk van Nunspeet de Golfers Magazine Tour rond Het Rijk. Een schitterende dag en een afgetekende winnaar.

Op een uitstekend onderhouden Rijk van Nunspeet, en onder prettige omstandigheden, is afgelopen zaterdag de Golfers Magazine Tour rond Het Rijk van start gegaan. Vier wedstrijden, allemaal te spelen op een baan van Het Rijk, voor spelers van ieder niveau waarbij presteren en gezelligheid hand in hand gaan.

Iets minder dan zestig deelnemers grepen direct de eerste gelegenheid en bezorgden zich daarmee niet alleen een mooie golfdag en een rijk gevulde goodiebag, maar ook een pikstart voor wat betreft het algemeen klassement.

Manfred van der Wal deed de beste zaken in de openingswedstrijd. Met een netto score van 65 slagen (38 punten, er wordt gespeeld met 3/4 handicapverrekening) bleef hij nummer twee Robert Eeftens ruim voor (33), terwijl drie spelers op 32 punten binnenkwamen.

'Het was een buitengewoon gezellige dag', aldus Arthur Beerendonk die namens Holland Golf Events de wedstrijden begeleid. 'Mooie prijzen, een goede goodiebag, een mooie baan, en natuurlijk ook de door Jucad beschikbaar gestelde trolleys maakten deze eerste wedstrijd van het jaar tot een groot feest.'

De inschrijving voor de tweede wedstrijd is inmiddels geopend. 9 Juni is Het Rijk van Sybrook gastheer en ook daar wordt op een mooie opkomst gerekend. Meer weten over het circuit, de prijzen en het programma vind je hier.

Wie zich ervoor had aangemeld kon het gemak van Jucad ervaren.
Iedereen heeft prijs: een mooie dag en een goed gevulde goodie-bag

Gerelateerd nieuws