TAG Heuer Connected Golf Edition

Met de Calibre E4 Golf Edition introduceert de Zwitserse horlogemaker TAG Heuer een nieuwe versie van zijn high-end golfhorloge.

TAG Heuer Connected Golf Edition

'No distractions, just golf' is de slogan van de Calibre E4 Golf Edition. Het golfhorloge uit de populaire Connected Watch-collectie van TAG Heuer houdt tijdens de ronde automatisch al je slagen en scores bij, zodat jij je volledig op je spel kunt concentreren. Na de ronde kun je op je smartphone alle data analyseren.

Om je scores ook nog omlaag te brengen, krijg je op het hoge resolutie OLED-scherm afbeeldingen van de holes te zien, inclusief afstanden naar de green en hindernissen. En dat op meer dan 40.000 golfbanen over de hele wereld.

Ga voor meer informatie naar de website van TAG Heuer.

De bezel van de Calibre E4 – nu voorzien van 18 indicatoren voor de holes – heeft een doorsnede van 42 millimeter, precies de grootte van een golfbal. Het iets kleinere formaat in vergelijking met zijn voorganger maakt het horloge geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke golfers. Er is ook een versie van 45 millimeter beschikbaar voor fans van een iets robuuster model.

De horlogekast en de klem van de horlogeband zijn gemaakt van gezandstraald zwart titanium, waardoor dit de lichtste TAG Heuer Connected ooit is. Je hebt er tijdens de swing dus totaal geen last van. Het glas is van krasbestendig safierkristal, de kroon en knoppen van gehard staal, en bij de band kun je switchen tussen wit rubber en zwart leer.

Je hebt dus niet alleen een sportief technologisch hoogstandje om je pols, maar ook een elegant Zwitserse kunstwerk, geïnspireerd op de klassieke mechanische chronografen.

De Calibre E4 is tot vijftig meter waterdicht en voorzien van onder andere een hartslagmeter, kompas, snelheidsmeter, gyroscoop, microfoon en barometer. Via de TAG Heuer-app kun je kiezen uit verschillende wijzerplaten.

Naast golf kun je ook data verzamelen over rennen, fietsen, wandelen, zwemmen, fitness en wellness, De batterij gaat minimaal een dag mee en is in circa anderhalf uur weer opgeladen.

Prijs: € 2800