Golfen op Terschelling

Op woensdag 16 November 2022 is de Golfclub Terschelling gastheer van het Celebrity Charity Golf Event ten behoeve van de Stichting Just in Time 4 Heroes. Op die dag zal een groep Bekende Nederlanders op Terschelling een toernooi spelen voor het goede doel. En jij kan er bij zijn!

terschelling

Golfen op Terschelling? Naast de achttien holes van de Texelse en de negen holes op Ameland zijn er al langere tijd zijn plannen om op Terschelling een natuurgolfbaan aan te leggen en daarnaast is er elk jaar tijdelijk een korte baan waarop gepeeld kan worden. Op die baan, en op het strand, wordt half november een bijzonder evenement georganiseerd waarvoor nog enkele plekken beschikbaar zijn om mee te spelen met de BN-ers die de oversteek zullen maken.

Diverse deelnemers hebben hun medewerking reeds toegezegd. Golfclub Terschelling verwacht Jeroen Pauw, Frits Sissing, Beau van Erven Dorens, Rick Engelkes en Klaas Wilting. Maar ook Guus Hiddink, Rick Nieman, Chimène van Oosterhout, Olga Commandeur, Peter van Zadelhoff en Bert Kuizenga zullen acte de présence geven. Er wordt gefluisterd dat ook Toine van Peperstraten, Peter Paul Muller en (heel misschien) Rico Verhoeven het event met hun komst gaan verblijden. En Terschelling fans als Jort Kelder en Sacha de Boer zijn van de partij.

En dat allemaal om een zéér goed doel te ondersteunen.

Stichting Just in Time 4 Heroes is een geweldige organisatie die ernstig zieke kinderen naar Terschelling brengt om hier een geweldige week te hebben als familie. Een onvergetelijke ervaring voor mensen die zich dagelijks geconfronteerd zien met de uitdagingen die een ernstig ziek kind met zich meebrengt.

Kijk op https://justintime4heroes.nl/ om te zien welk een prachtig werk deze mensen doen. Een aantal Terschellingers is al een tijdje bezig om te zorgen dat deze stichting een eigen, permanent huis op het eiland krijgt. En dat initiatief krijgt steeds meer vorm. En daarom is er geld nodig. Veel geld.

En dat gaat de Golfclub Terschelling op deze dag als club voor elkaar proberen te krijgen. Met een golftoernooi op de (tijdelijke) baan van Camping De Kooi en het strand bij Midsland en een grootse Gala Avond bij strandpaviljoen West aan Zee.

Wil jij helpen dit goede doel te steunen en lijkt het je wat Terschelling aan je lijstje golfbestemmingen toe te kunnen voegen? Voor €250,- maak je deel uit van deze bijzondere dag en help je justitime4heroes. Neem contact op met Barbara van Ommeren via info@justintime4heroes.nl en claim een van die laatste plaatsen op de startlijst.