Make-a-wish Kids Open 2020

Make-A-Wish Nederland organiseert samen met The Dutch op zondag 4 oktober het golfevenement Kids Open 2020. Tijdens dit evenement voor jeugdgolfers spelen 18 teams voor 18 wenskinderen met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen

make a wish

Meedoen aan de Kids Open is een bijzondere ervaring en een prachtige manier om de wens van een ernstig zieke leeftijdsgenoot in vervulling te laten gaan en zelf ook een onvergetelijke dag te beleven. Op een bijzondere baan bovendien. The Dutch is een van de mooiste banen in Nederland. Het is normaal gesproken uitzonderlijk om hier als jeugdspeler te spelen en ook volwassenen kunnen hier alleen spelen als lid of als introducé.

De inschrijving is gestart!

Kids Open is voor kinderen van 7 tot en met 18 jaar en bestaat uit 18 flights. In totaal kunnen 72 kinderen verdeeld in flights van 4 kinderen 9 holes spelen. De kinderen krijgen tijdens het toernooi tips & tricks van echte pro’s. De spelvorm is ‘Texas Scramble’. Ieder team zamelt geld in voor een wenskind, maar kan zelf ook mooie prijzen winnen. De Kids Open start om 12.30 uur en wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking rond 17.00 uur. Jeugdspelers kunnen zich inschrijven voor een deelnamebedrag van 50 euro via de volgende link.

Angel Brewster, één van de jeugdspelers van vorig jaar zal ook dit jaar weer deelnemen aan het event en hier al vloggend verslag van doen. ‘Het is bijzonder om op The Dutch te mogen golfen, maar nog mooier is het dat wij geld kunnen inzamelen en daarmee de allerliefste wens van een ernstig zieke leeftijdgenoot kunnen vervullen.’

Geen jeugdgolfer, maar wel een wens vervullen?

Ook voor bedrijven is het mogelijk om een allerliefste wens te vervullen en een afgevaardigde van het bedrijf te laten spelen op The Dutch in een gecombineerde bedrijfsflight. Een bedrijf kan voor 2500 euro één van de 18 wensen adopteren en zo een allerliefste wens in vervulling laten gaan. 


Programma Kids Open
12.30 uur Ontvangst met koffie, thee en limonade 
13.00 uur Welkomstwoord en uitleg golfprogramma
13.30 uur Start Make-A-Wish Kids Open 2020
16.30 uur Binnenkomst deelnemers en gelegenheid tot omkleden
17.00 uur Prijsuitreiking en bekendmaking opgehaald bedrag
17.30 uur Buffet
18.30 uur Einde Kids Open 2020