Schone ballen

Een schone golfbal putt fijner. Daarom komt CaddyBoo met een kleine golfhanddoek die je gewoon in je broekzak kunt stoppen.

CaddyBoo

Houdt een vieze golfbal met een klont modder of een veeg gras minder goed zijn lijn bij het putten? We hebben het nooit getest, maar we staan wel met beduidend meer zelfvertrouwen boven een blinkend exemplaar. Groeven en golfballen horen gewoon schoon te zijn. Geen discussie.

De combinatie van verschillende materialen maakt de bal makkelijk schoon.

Gelukkig hoef je de bal tegenwoordig niet meer schoon te likken (ook met de strengere regels voor het gebruik van pesticiden een weinig smaakvolle actie), want met de CaddyBoo Golf Towel veeg je de bal in no time brandschoon. De binnenkant combineert een zacht microfiber met een stevig stoffen raster, zodat zelfs aangekoekt vuil makkelijk te verwijderen is. 

Voor de ronde even natmaken, uitknijpen en in je broekzak stoppen.

Je maakt de binnenkant voor de ronde even nat en wringt 'm vervolgens uit. De stof blijft de hele ronde vochtig, terwijl je de CaddyBoo door een waterdicht membraam gewoon in je broekzak kunt stoppen zonder dat hij lekt. Haal 'm op de green tevoorschijn, haal je ball marker van de magneet op de CaddyBoo, maakt je bal schoon en rol die putt erin.