Kaddey Switch, supercompacte trolley

Nederlandse ontwerpers hebben een trolley ontwikkeld die vooral ‘less is more’ wil uitstralen: de Kaddey Switch. Twee wielen, supercompact, minimalistisch Dutch design, maar wel met verrassend veel mogelijkheden en een grote hanteerbaarheid.
trolley

Basis van de Kaddey Switch is een uitklapbaar matzwart aluminium frame dat gewoon aan de golftas kan blijven zitten. De twee grote wielen zet je er met één klik op en als het frame is ingeklapt en de wielen weer zijn verwijderd, past deze ultracompacte trolley zelfs in de kleinste kofferbak. 

Minimalistisch Dutch design

De Kaddey Switch is volgens de ontwerpers een antwoord op de tendens van steeds grotere golftrolleys, soms zelfs met vier wielen. Karren die steeds lastiger in de auto passen en die je vaak ook alleen maar kunt duwen. Dat antwoord is een trolley met twee wielen zoals de allereerste modellen. Maar dan in een compact minimalistisch design en met diverse snufjes die aansluiten bij de tijd van nu. Zo heeft deze Kaddey Switch onder andere een speciale dubbelwandige waterfles die hoog aan het frame kan worden geklikt, een verzonken puntenslijper en een toolbox met ruimte voor smartphone, rangefinder, scorecard en sleutels. Handig is de ‘selfie’ mogelijkheid om je eigen swing te filmen door simpelweg een smartphone op de toolbox te klikken en de handgreep naar beneden te duwen.

Ultracompact, groot gebruiksgemak

Ook het gebruiksgemak ‘door de baan’ van de Kaddey Switch is groot, doordat deze zeer wendbare trolley zich naar believen laat trekken of duwen. Bovendien hebben de grote wielen een hele lage rolweerstand waardoor minder kracht nodig is om de trolley voort te bewegen. Het model is uitgebreid getest op stabiliteit en stevigheid, ook in de soms gure en winderige Nederlandse omstandigheden. Vandaar dat u op de Kaddey Switch twee jaar garantie krijgt én dat u de trolley vier weken mag testen met een 'niet tevreden, geld terug' garantie.

 De Kaddey Switch is vooralsnog uitsluitend online te bestellen via www.kaddey.com en kost 279 euro inclusief verzendkosten, dubbelwandige waterfles en een handige beschermhoes voor de wielen.

Laatste nieuws