Thuistips: MyGolfStat

Golfbanen zijn gesloten, golfen in de buitenlucht zit er even niet in. Maar bewegen is gezond, en aan je spel werken kan toch altijd? Golfers Magazine verzamelt alle thuistips, tuintips of tips voor andere plekken waar je wel mag komen.

mygolfstat

Stay safe! But never stop playing golf!

Het hele land is zwaar getroffen door de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus. Ook voor ons golfers heeft het grote implicaties, bijvoorbeeld het annuleren van de competitie en het feit dat alle golfbanen nu zijn gesloten t/m 6 april 2020. Ongeveer 20,000 golfers zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereiding van de competitie, maar vallen nu een in een “zwart golf- gat”. De overige circa 350.000 golfers zitten momenteel thuis en kunnen helaas niet een rondje golfen.

Mygolfstat helpt u graag door deze onzekere periode heen. We lanceren een home- golf instructie pakket, met video instructies over hoe uw golfspel te verbeteren vanuit uw eigen woonkamer. Onze professionals zijn zo inventief geweest dat ze tips/oefeningen hebben bedacht om te werken aan bijvoorbeeld het voorkomen van een slice, en het enige wat u nodig heeft is een theedoek!

Hebben we u al enigszins nieuwsgierig gemaakt? We hopen van wel. Indien u geïnteresseerd bent vragen we u om een keuze te maken uit één van onderstaande drie pakketten. U ontvangt 9, 27 of 36 instructie video’s om thuis aan uw golfspel te werken.

Kortingen: De eerste 25 aanmeldingen krijgen 25% korting

Ben je onder de 18? Dan krijg je 30% korting

U kunt zich aanmelden via onderstaande link. https://forms.gle/ApPxApjCozPeiyDV7

Wilt u dit afnemen als team? Wilt u dit als club aan uw leden aanbieden? Of wilt u dit als professional opzetten en via ons platform aan uw lesklanten aanbieden? Stuur ons dan een e-mail naar info@mygolfstat.com, we helpen u graag!

Met sportieve groet,

Het Mygolfstat Team