Nieuwe website Golfers Magazine

Het oudste, beste en dikste golftijdschrift van Nederland heeft een nieuwe website. De interactie met print zal nog sterker worden

Tegelijk met de start van het KLM Open start Golfers Magazine met zijn nieuwe website. Na de afgelopen jaren met dezelfde lay-out te hebben gewerkt, was het de hoogste tijd voor een vernieuwingsslag. Zo was de 'oude' website niet gebouwd met het oog op gebruik op tablets en andere mobiele devices, en houdt het nieuwe ontwerp daar duidelijk wél rekening mee.

Maar niet alleen aan de vorm is gedacht, ook de inhoud gaat op de schop. Natuurlijk moet je nog steeds hier zijn voor het laatste tournieuws, maar we bieden veel meer al is - om het overzicht te vergroten - het aantal rubrieken sterk teruggebracht. De wirwar aan knoppen die in de loop van de tijd was ontstaan is grondig aangepakt waardoor er nu nog maar een handvol knoppen over is met een heldere structuur.

De heldere knoppenstructuur maakt het nieuwe golfersmagazine.nl een stuk overzichtelijker. 

Tour - Hier vind je al het tourgerelateerde nieuws. Of het nu de mannen en vrouwen op het hoogste niveau betreft of de satelites: je vindt het hier.

Binnenland - Clubnieuws, winkelopeningen, nationale wedstrijden, alles was zich binnen onze grenzen afspeelt kan maar op een plek staan...

Equipment - Het laatste nieuws over de nieuwste clubs, ballen, schoenen...

World - Berichten uit de populaire rubrieken Golf World, Tour Insider en Starter die eerder in Golfers Magazine hebben gestaan, of daar door ruimtegebrek net niet in terecht konden. 

Blogs - Jan Kees van der Velden, Foeke Collet en Martijn Paehlig schrijven wekelijks een blog over iets dat hen opviel of bezighoudt. Ook columnisten Rob Hoogland en Andy Houtkamp vind je hier terug.

Wedstrijden - In samenwerking met Holland Golf Events en andere partners wordt elk jaar de Golfers Magazine Tour gespeeld. Aankondigen, nieuws, verslagen en uitslagen van deze wedstrijden.

Meer - Abonnee worden, berichten van onze partners en onze contactgegevens.

Artikelen die eerder in Golfers Magazine verschenen - heel onlangs of langer geleden - zullen met grote regelmaat worden aangeboden, interessante artikelen van derden gedeeld, leuke video's geplaatst, kortom: minder knoppen, meer content.

Natuurlijk zijn (en blijven) we ook op Social Media actief. Volg en like ons op Twitter en Facebook voor unieke content en het laatste golfnieuws en vergeet ook niet je in te schrijven voor de nieuwsbrief.