Inschrijven slotwedstrijd Golfers Magazine Tour

Wil je een dagje 'de clubs kruisen' met andere enthousiaste golfers en kans maken op mooie prijzen? Dat kan dit jaar nog één keer met Golfers Magazine

Voor nog geen zestig euro speel je achttien holes op een leuke golfbaan en eet je achteraf gezellig een daghap met je flightgenoten. Er wordt gespeeld op verschillende banen door het hele land.

Elke wedstrijd is de prijzentafel weer goed gevuld en dankzij de goodiebag gaat niemand met lege hanen naar huis.

Maar er is meer was deze serie wedstrijden tot een heel bijzondere zal maken. Elke wedstrijd zal een van de professionals van de baan waar wordt gespeeld een demonstratie geven over een onderdeel van het spel dat juist op die baan goed van pas kan komen.

Na een seizoen met drie mooie golfdagen, is de inschrijving voor de laatste wedstrijd alweer geopend: 

Zaterdag 1 oktober - Burggolf Westerpark

Ook op Westerpark ligt de bal lang niet altijd vlak. Maar wat moest je dan ook alweer doen, als de bal bovendien nog eens boven je voeten ligt? Isi Kokke geeft handige tips en trucs waardoor je beter om kunt gaan met die schuine liggingen.

Inschrijven kan hier

De spelvorm is Stableford met ¾ handicapverrekening. Je moet minimaal een actieve handicap van 36 hebben. De kosten voor deelname bedragen € 59,50 per wedstrijd.

Dus straks even die Golfers Magazine opzij leggen en inschrijven. Al die instructietips uit ons blad moet je immers ook een keer in praktijk brengen. We zien je tijdens de wedstrijd!