Kuijsters wint Westland Open

Met een eindscore van maar liefst 78 bruto, wint Kim Kuijsters Het Westland Open 2016.

De winnares liet met een score van 78 bruto meer dan 100 finalisten (en in totaal meer dan bijna 500 deelnemers) achter zich. Kim Kuijsters neemt de titel over van Angie Nguyen, de titelhouder van 2015. Hiermee gaat de bokaal wederom naar een vrouw, echter verhuist deze wel van het Westland naar Brabant. Het Westland Open is een golftoernooi voor iedereen, ongeacht handicap. Nieuw dit jaar was de Jeugdcategorie en de Professional-categorie.Na 18 dagen Par 3 Challenges bij Golfclub Westland, werd zaterdag 10 september op golfbaan Bentwoud, de grote finale gespeeld.

 

Naast de Kampioenschapstitel zijn er, met handicapverrekening, nog zes categoriewinnaars uit de bus gekomen:

 

Categorie I: Kim Kuijsters (73 slagen netto)

Categorie II: Marcel Silvius (67 slagen netto)

Categorie III: Peter Duijkers (43 punten)

Categorie IV: Martin Duijvesteijn (47 punten)

Categorie Jeugd: Daniël Storm (45 punten)

Categorie Professionals: Matthijs Schenkeveld (60 slagen op par 58)Westlandse saamhorigheid

Het gratis golftoernooi is volledig gefinancierd door ruim 100 sponsoren uit de regio. Naast financiële ondersteuning werden er door deze sponsoren ook prijzen beschikbaar gesteld zoals onder andere golfreizen naar Portugal en Turkije, greenfees bij golfbanen Bentwoud en Ockenburgh en golflessen bij Golfclub Westland.

 

Op naar volgend jaar

Het Westland Open 2016 is de tweede editie in ‘Nieuwe Stijl’. Initiatiefnemer Bram Kloos is gesterkt door de vele positieve reacties, om met Het Westland Open 2017 voort te borduren op deze formule; groot, gratis, met variërende handicaps en vooral; voor iedereen! Dat is en blijft de insteek om de golfsport toegankelijk te maken en onderling te verbinden.Meer informatie op www.hetwestlandopen.nl

(Persbericht / Foto: Golfsupport)