FootJoy VersaLuxe schoen

Zoals de naam al doet vermoeden, staat comfort centraal bij de VersaLuxe golfschoen van FootJoy – zowel in als naast de baan.

Zoals de naam al doet vermoeden, staat comfort centraal bij de VersaLuxe golfschoen van FootJoy – zowel in als naast de baan. Volgens FootJoy heb je met spikes nog altijd de meest grip op de golfbaan, maar steeds meer golfers willen hun golfschoenen zowel tijdens een rondje golf als naar hun werk dragen. Daarom komt de marktleider met de uiterst comfortabele VersaLuxe.

Zowel qua uiterlijk als gevoel heeft de schoen een high-end uitstraling, en dat is voor een groot deel te danken aan het soepele kalfsleer van het beroemde Engelse Pittards. Het is sterk, dun en zacht en gegarandeerd een jaar waterdicht.

Ook het voetbed van kurk, de leren voering en het anti-slip hielstuk van suède stralen luxe uit en verhogen het comfort. 'We wilden een schoen die 'het beste van het beste' biedt', zegt Doug Robinson van FootJoy. 'We hebben de beste materialen gebruikt en dat merk je: elke keer dat je 'm draagt, zit deze schoen comfortabeler.'

Voor de VersaLuxe is een nieuwe leest ontwikkeld, met een ronde teen die de tenen de ruimte biedt om zich te spreiden. De rest van de voorvoet wordt volledig door de schoen omvat, voor een optimale pasvorm. Dat wordt nog eens versterkt door de 23 beschikbare lengte- en breedtematen. De SoftMax rubber buitenzool is uitgerust met noppen, die grip in de baan combineren met comfort op harde ondergronden.

De VersaLuxe is verkrijgbaar in de kleuren zwart, krijtwit en bruin, met contrasterende veters.

Prijs: € 199,-

www.footjoy.co.uk