Spannende ontknoping Liemeer Open

Spannende ontknoping Liemeer Open 2016: Herman Staal wint Shockwave Liemeer Open

Spannende ontknoping Liemeer Open 2016: Herman Staal wint Shockwave Liemeer Open

Golf& Country Club Liemeer kan terugkijken op een zeer geslaagde zesde editie van het Shockwave Liemeer Open. Dankzij het sterke deelnemersveld, de perfecte weersomstandigheden en de bijdrage van de vele sponsoren en vrijwilligers is het weer een prachtig evenement geworden. Door de extra inspanningen van de greenkeepers lag de baan er uitstekend bij en de greens waren in topconditie. 

Het was een prachtige dag om te golfen en zoals gebruikelijk zorgde de op Liemeer vrijwel altijd aanwezige wind voor een extra uitdaging. Tijdens de strijd om “The Black Jacket” was de spanning te snijden. Jeroen Bekker en Herman Staal  waren met een score van -1 na negen holes de leiders van het veld maar uiteindelijk moest Jeroen ,lid van golfclub de Haenen, genoegen nemen met een mooie tweede plaats met 76 slagen. Grote winnaar was Herman Staal, die met  score van 75 slagen de eerste prijs binnensleepte en daarmee als lid van de G&CC Liemeer, net als Joost Luiten een week eerder, het toernooi op zijn eigen baan won. Hij kreeg een door 3D reizen aangeboden geheel verzorgde golfreis voor twee personen naar El-Rompido in Zuid- Spanje en natuurlijk “The Black Jacket”. De derde plaats was voor Remy Ceulemans van de Kon. Haagsche met 77 slagen. Bij de dames werd de beste score neergezet door Petra Gruppelaar van golfclub Leeuwenbergh met 86 slagen.

Herman Staal: “Dit had ik nooit verwacht. Ik was de laatste tijd niet zo in vorm maar vandaag viel alles op zijn plek. Het is natuurlijk geweldig om op je eigen homecourse zo’n mooie overwinning te behalen en ook mijn vrouw blij te kunnen maken met zo’n fantastische hoofdprijs. Ik heb genoten van deze wedstrijd , die zo professioneel is georganiseerd. Dank aan alle sponsoren en vrijwilligers en complimenten voor de het werk van de greenkeepers. De baan lag er fantastisch bij.” 

Alle deelnemers waren vol lof over de uitstraling en organisatie van de totale dag en zien al weer uit naar de editie van 2017. De complete uitslag staat op www.golfclubliemeer.nl.

Tijdens het Shockwave Liemeer Open, organiseerde Golf- & Countryclub Liemeer ook haar jaarlijkse Open Dag. Deze zonnige dag werd goed bezocht, men kon kennis maken met de mooie golfsport, clinics volgen en in de baan meelopen met de deelnemers van het Shockwave Liemeer Open. De Open Dag werd zeer succesvol afgesloten omdat diverse bezoekers ervoor hebben gekozen om lid te worden van Golf- & Countryclub Liemeer.

(Foto: Istock // Persbericht)