Odyssey Milled RSX putters

Met slechts 300 exemplaren in Europa moet je even zoeken, maar het gevoel en geluid van de Milled RSX zijn dan ook van hoog niveau.

Met slechts 300 exemplaren in Europa moet je even zoeken, maar het gevoel en geluid van de Milled RSX zijn dan ook van hoog niveau.

Phil Mickelson zegt altijd tegen de ontwerpers bij Odyssey dat al hij 'een putt van twee meter heeft, deze ook voelen en klinken als een putt van twee meter'. Daarom zijn de limited Edition RSX putters uitgerust met een 'sound chamber', die bij impact een helder geluid geeft en zorgt dat de feedback past bij de snelheid.

Hiervoor hebben ze achter het clubblad een sleuf gefreesd, die samen met het clubbladinsert van 17-4 staal moet zorgen voor optimaal gevoel, geluid en feedback. In de Metal-X insert zitten ovale inkepingen, waardoor de bal na impact sneller gaat rollen, wat de consistentie van de putt ten goede komt.

De Milled Collection RSX putters hebben een zwart clubhoofd en shaft, om hinderlijke glinstering in de zon te voorkomen. De zwarte grip van Cabretta leer heeft aan de achterkant rode 'honkbalstiksels', die voor een speciaal gevoel en een premium look zorgen.

Er is gekozen voor drie verschillende clubhoofden, waarvan er in Europa elk honderd op de markt komen: een nieuwe #1, de popuplaire #7 en de V-Line Fang. Er zijn alleen rechtshandige modellen beschikbaar, met een shaft van 33, 34 of 35 inch.

De Milled RSX putters zijn verkrijgbaar bij een beperkt aantal dealers.

Prijs: € 499,-

www.odysseygolf.com