Stem voor de 'Hidden Gem' van 2017

Stem voor de Leadingourses 'Hidden Gem' van 2017

Sinds 2014 wijst Leadingcourses.com bij de bekendmaking van de Golfers' Choice rankings (de ranglijsten van de beste golfbanen in Nederland) ook een 'Hidden Gem' aan. Dit is vrij vertaald een 'verborgen parel', ofwel een relatief onbekende baan die het verdient om wat meer aandacht te krijgen.

Jeroen Korving van Leadingcourses.com: ‘Wij zijn van mening zijn dat er nog veel onontdekte clubs zijn, ook in Nederland. Met dit initiatief hopen wij ook de wat minder bekende golfbanen onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.’

Winnaars van vorige edities waren Golfbaan het Woold, Openbare Golf Dronten en Golfclub Landgoed Nieuwkerk.

Er zijn dit jaar 9 golfclubs geselecteerd op basis van de volgende criteria: een golfclub met negen volwaardige holes of meer (dus geen Pitch&Putt), met een gemiddeld cijfer boven de 7,5 en tussen de 10 en 25 beoordelingen. De geselecteerde banen op basis van deze criteria zijn:

- Wassenaarse Golf Groendael

- Golfbaan Spielehof

- Akkermans Leisure & Golf

- Landgoed Eyckenduyn

- Golf Duinzicht

- Golfbaan Overloon

- Golfclub De Berckt

- Golfclub d'n Heikant

- Golfclub Meerssen

Wie verdient volgens jou de titel Hidden Gem 2017? Stem hier op je favoriet en maak kans op leuke prijzen!

Je maakt trouwens nog steeds kans op 2x2 greenfees voor de Beste Golfbaan van Nederland in de Golfers’ Choice Rankings, de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club. Iedereen die vóór maandag 10 april een beoordeling schrijft op Leadingcourses.com dingt mee naar deze mooie prijs! Klik hier om een beoordeling te schrijven.

(persbericht)