Nieuwe schoenen van Puma Golf

Je kunt Puma Golf nooit verwijten dat ze 'op veilig spelen' en ook de najaarscollectie schoenen van 2017 bevat weer een aantal uitgesproken modellen.

Je kunt Puma Golf nooit verwijten dat ze 'op veilig spelen' en ook de najaarscollectie schoenen van 2017 bevat weer een aantal uitgesproken modellen. Tja, als je een schoen 'Statement' noemt, moet je dit natuurlijk ook maken.

Ignite Disc Extreme

Het waterdichte bovenwerk combineert volnerfleer met elastische stof, en is voorzien van een nieuwe print. Daarnaast zijn de veters vervangen door Disc-technologie, zodat de schoen zich om je voet sluit met een simpele draai aan de schijf op de wreef. De middenzool van Ignite Foam zorgt voor comfort, terwijl de duurzame TPU buitenzool is voorzien van zeshoekige noppen voor goede grip.

Prijs: € 140,-

Titantour Ignite Hi-top

De door Rickie Fowler beroemd gemaakte Hi-Top – gemaakt van hoge kwaliteit leer en voorzien van varkensleren stiksels en klittenband voor een optimale pasvorm – komt dit seizoen ook in volledig witte uitvoering beschikbaar. De hoge schoen biedt niet alleen veel steun maar draagt ook comfortabel, zodat je minder snel moe wordt. Gegarandeerd twee jaar waterdicht.

Prijs: € 220,-

Ladies Ignite Spikeless Sport

Een bloemenprint geeft dit sportieve damesmodel een moderne look. Het bovenwerk is gemaakt van leer en elastische stof, waardoor hij zeer comfortabel zit en toch de nodige zijwaartse steun geeft. In de middenzool is over de hele lengte Ignite Foam gebruikt, wat tijdens het lopen energie opslaat en weer teruggeeft. Gegarandeerd een jaar waterdicht.

Prijs: € 140,-

Ladies Ignite Statement

Een schoen 'Statement' noemen is brutaal, maar dit is dan ook het meest opvallende model uit de nieuwe lijn. De stoffen schoen heeft een uitgesproken 'street look', maar de 39 zeshoekige noppen op de buitenzool bieden tijdens de golfswing in alle richting volop grip. Ook hier is een dempende schuimlaag in de zool gebruikt, die er samen met het elastische bovenwerk voor zorgt dat de 'Statement' draagt als een pantoffel.

Prijs: € 100,-

www.pumagolf.com