PGA Holland Open Fourball Kampioenschap

Meedoen in een wedstrijd met professionals? Half augustus is je kans.

Ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Noordhollandse Golf Club wordt gedurende twee dagen, 12 en 13 augustus, op Golfbaan Sluispolder in samenwerking met de PGA Holland het eerste ‘PGA Holland Open Fourball Kampioenschap’ georganiseerd. Zowel professionals als amateurs zijn welkom om mee te doen. 



Tijdens het golftoernooi wordt er matchplay better-ball gespeeld in duo’s. Het toernooi staat open voor alle golfpro's van Nederland om te komen spelen samen met een amateur. Ook een team bestaande uit twee amateurs is van harte welkom om in te schrijven. Door de spelvorm en handicapverrekening kunnen ook de amateurteams mee strijden om de titel.

De inschrijving is al enige tijd geopend geopend en o.a. Ralph Miller, Mark Reynolds, Mark Metgod, Brian Schutz, Ruben Wechgelaeraar en Sander van Duijn zullen aan de start van het PGA Holland Open Fourball Kampioenschap verschijnen. Ook de home-professionals van Golfbaan Sluispolder: Wiebe Giesen, Edith Eijkmans, John Schipper, Remy Weiand en Rene Pronk zijn van de partij.



Buiten minimaal 45 holes heerlijk golf, zijn er fantastische prijzen voor de pro's en de amateurs te winnen. Uitgebreide informatie over dit kampioenschap is te vinden op www.fourball.nl. Daarnaast is het mogelijk om via deze website in te schrijven. Wees er snel bij, vol is vol.   (persbericht)