Bennington tassen

De golftassen van Bennington zijn uitgerust met het gepatenteerde Quiet Organizer System.

De golftassen van Bennington zijn uitgerust met het gepatenteerde Quiet Organizer System, dat de clubs van elkaar gescheiden houdt in individuele vakken. Hierdoor stoten ze niet tegen elkaar en voorkom je beschadigingen. En je gaat lekker rustig de baan door, zonder continu dat gerammel.

Daarnaast vind je door de georganiseerde indeling makkelijker de club die je nodig hebt en merk je aan een leeg vak direct dat je bij je laatste chip een wedge naast de green hebt laten liggen – dat scheelt weer een paar holes terug sprinten.

De nieuwste versie van de QO-9 Lite heeft zeven individuele vakken voor de ijzers en twee voor de hybrides en houten, terwijl de grotere QO-14 Lite voor acht ijzers en twee hybrides een apart plekje heeft, terwijl ook de driver, woods en putter tot op de bodem van elkaar gescheiden zijn. De insert van foam die de shafts op hun plek houdt, is waterafstotend en barst niet.

De QO-9 Lite is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, terwijl je bij de QO-14 kunt kiezen uit drie opties. De trolleytassen zijn gemaakt van hoge kwaliteit nylon.

Prijs: € 300,-

www.benningtongolf.com

Importeur: Golfers World