Powakaddy FW7s GPS

Powakaddy FW7s GPS

Powakaddy FW7s GPS

Powakaddy introduceert een elektrische trolley met gps-technologie: de FW7s GPS. Op het 3,5 inch breedbeeldscherm achter het handvat zie je duidelijk de afstand van je trolley tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green. Ook weet je tot op de meter nauwkeurig de afstand tot bunkers en andere hindernissen.

De technologie is volledig geïntegreerd in de trolley, dus er hoeft geen contact te worden gemaakt met een andere gps-apparaat, zoals bijvoorbeeld je telefoon. Er zijn wereldwijd 30.000 voorgeladen golfbanen beschikbaar en je hoeft geen abonnementsgelden te betalen.

Je kunt op deze makkelijk opvouwbare trolley tevens je score, geslagen afstanden en verbrande calorieën bijhouden, en er is zelfs een usb-aansluiting beschikbaar om je smartphone op te laden.

De FW7s GPS is uitgerust met de dunste lithium accu die er momenteel verkrijgbaar is, en de krachtige 230w motor maakt nauwelijks geluid. Je kunt kiezen voor een versie voor 18 holes (€ 999,-) of 36 holes (€ 1.099,-) en krijgt drie jaar garantie.

www.powakaddy.com (importeur: Golfers World)

Golfers Magazine zegt:

De FW7s is een robuuste, makkelijk inklapbare trolley, die door de centraal en laag geplaatste motor zeer stabiel is. De accu klik je eenvoudig, zonder snoeren op zijn plaats en het gps-systeem gaat direct op zoek naar satellieten, zodat je snel de baan in kunt. Zo hoort het.

De linkerkant van het scherm laat de normale informatie zien, terwijl de rechterkant is gereserveerd voor het gps-systeem. Het plaatje is standaard en laat helaas niet de echte vorm van de green zien, maar de afstanden zijn duidelijk zichtbaar en eigenlijk is dat alles wat je nodig hebt.

Een druk op de rechterknop laat ook de vier dichtstbijzijnde bunkers, waterhindernissen en doglegs zien. Je moet zelf uitvinden welke correspondeert met de hindernis voor je, maar een groot pluspunt is dat je ook krijgt te zien hoeveel meter je moet overbruggen om óver de hindernis te slaan – iets wat op veel andere gps-apparaten mist.

De FW7s is een erg goede elektrische trolley, met een gps-afstandsmeter die redelijk basic is – maar je vergeet 'm nooit, hij is altijd opgeladen en optimaal beschermd tegen de regen. Ideaal.