Nieuwe brochure Pin High

Maar liefst 26 nieuwe ontdekkingen

Onlangs heeft Pin High zijn nieuwe ‘Middellandse Zee & verre bestemmingen’ brochure gepresenteerd. Een brochure vol inspiratie en uitzonderlijk mooie bestemmingen en arrangementen tegen scherpe prijzen Maar liefst 26 nieuwe ontdekkingen
 
Het huidige aanbod is uitgebreid met fantastische bestemmingen en golfbanen in o.a. Spanje, Portugal, Egypte, Marokko en Zuid-Afrika. Terug van weggeweest is het luxe vijfsterren Cornelia Deluxe Resort in Belek, gelegen aan een privéstrand en met een 27-holesbaan ontworpen door niemand minder dan Nick Faldo. Liefhebbers van natuurschoon, top linksgolf en culinaire hoogstandjes biedt Pin High het geweldige boutique hotel Melia Hacienda del Conde op Tenerife aan. Is een weekje te kort? Geen probleem, want Pin High heeft de extra long stays flink uitgebreid!
 
Combineer uw golfvakantie met een stad
Deze winter biedt Pin High de mogelijkheid een leuke stad te combineren met golf. Boek bijvoorbeeld een verblijf in The Westin Valencia, een centraal gelegen en elegant hotel in een historisch kader in de bezienswaardige stad Valencia.
 
Voor meer informatie en het aanvragen van de gratis brochure zie www.pinhigh.nl/brochure.
 
(persbericht)