Golfers Magazine hofleverancier kandidaten Golfpersprijs

Drie van de vier producties voor de golfpersprijs 2017 verschenen in Golfers Magazine
golfpersprijs

Maar liefst drie van de vier producties die genomineerd zijn voor de golfpersprijs 2017 verschenen eerder dit jaar in Golfers Magazine. Wie wordt de opvolger van het collectief van KLM Open Radio (foto) dat in 2016 de prijs won?

De eerste kandidaat is Jan Kees van der Velden. In bijna dertig jaar leverde de hoofdredacteur van het uit 1984 stammende Golfers Magazine tientallen, honderden verhalen af over de golfsport in de breedste zin van het woord voor Golfers Magazine, Golfjournaal, GolfNieuws, GolfExtra, Golfmarkt en tal van andere uitgaven. Er één artikel uit halen is nauwelijks te doen en de jury nomineerde hem dan ook voor zijn gehele oeuvre.

De tweede kandidaat is fotograaf Ruud Taal met zijn foto Winterlandschap. Deze twee pagina's vullende foto toont een fraaie winterwitte golfbaan. Niet leuk als je net die dag wil golfen, maar wel een prachtige foto en terecht genomineerd.

De derde kandidaat is Martijn Paehlig met zijn reportage 'Golfers Magazine doet mee...' Elke woensdagmorgen geeft fitnessspecialiste Liesbeth Pauwels een lesje aan de mannen en vrouwen van Made in Scotland op golfbaan The Dutch. Onze collega mocht in aanloop naar het KLM Open een keertje meedoen en wrong zich op verzoek van Pauwels in tal van bochten tijdens een uurtje yoga.

De vierde en laatste kandidaat tenslotte is het team van Golf.nl dat het programma Golf.nl Vandaag maakte. Een nieuw format: een dagelijkse terugblik met op het KLM Open met interviews en studiogasten vanaf de kleedkamerbar van The Dutch.

Maandag 27 november wordt bekend welke twee producties in de race blijven voor de persprijs die op het gala van de NGF wordt uitgereikt.

(Foto: Ronald Speijer)

Laatste nieuws