Alles over het KLM Open 2018

Mis niets van het grootste golftoernooi van Nederland met golfersmagazine.nl

klm open

Het is eindelijk zo ver. Het is de week van het 99ste KLM Open!

De afgelopen weken mocht je in en op Golfers Magazine al lekker veel voorpret beleven met tal van artikelen over het toernooi dat dit jaar voor de derde en (voorlopig?) laatste keer op The Dutch wordt gespeeld.

Ook tijdens het toernooi is golfersmagazine.nl the place to be. Alle verloven zijn ingetrokken en het complete team van hét golftijdschrift van Nederland zit de hele week in Spijk om jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat er in het toernooi gebeurt. 

Om het je extra gemakkelijk te maken verzamalen we al die berichten op één plek zodat je niet elke keer hoeft te zoeken of er al wat nieuws binnen is. De kans dat dat zo is, is groot en je vindt het allemaal onder de dossierknop 'Alles over het KLM Open'

Vergeet ook niet onze social media kanalen te volgen. Op Twitter en op Facebook komt ook regelmatig nieuws voorbij.

(Niet bij Golfers Magazine, maar wel met medewerking van medewerkers van Golfers Magazine: Jan Kees van der Velden is vier dagen lang te horen op Ziggo Sport dat de hele week live verslag doet vanaf The Dutch, terwijl Martijn Paehlig de hele week te horen is op KLM Open radio.)

Clubs & amateurs
  • Getty Images