Galvin Green Carbon Series

Als marktleider hoef je niet altijd op te vallen, dus kiest Galvin Green bij de Carbon Series voor een ingetogen look met zwart, grijs en zilver.
Galvin Green Carbon Series

Galvin Green is bekend geworden met zijn 'laagjesconcept', waarmee golfers zichzelf kunnen beschermen tegen de elementen. Ook de uit acht producten bestaande Carbon Series bestrijkt het hele scala van water- en winddichte jacks, een warme laag, ademende polo's en een aantal accessoires.

Vaandeldrager in de nieuwe serie is de Archie (€ 500,-), een drielaagse, waterdicht full-zip jack van lichtgewicht C-Knit Gore-Tex dat water buiten houdt terwijl het wel ademt en lichaamsvocht gewoon naar buiten kan.

Op strategische plaatsen (die meer flexibiliteit vragen) zijn Super Stretch Gore-Tex inserts geplaatst die zorgen voor optimale bewegingsvrijheid tijdens de golfswing. Deze technologie werd dit najaar voor het eerst gebruikt in de kleding voor het Europese Ryder Cup-team.

De schouderstukken bevatten Vectran, een synthetische draad die flexibel, sterk en slijtvast is – ideaal voor golfers die veel met een draagtas de baan in gaan. De breedte van de borst, kraag en voorgevormde boorden is aan te passen, wat zorgt voor maximaal draagcomfort. De ritsen en zakken zijn waterafstotend.

Ook in de bijpassende Axel regenbroek (€ 450,-) is het vier keer flexibelere Stetch Gore-Tex gebruikt. De broek is in maar liefst zeventien lengte- en breedte-opties verkrijgbaar.

Naast het waterdichte Gore-Tex regenpak, omvat de nieuwe lijn ook twee jacks die onder de noemer Interface-1 vallen: de zilveren Lloyd (€ 350,-) en zwarte Lancelot (€ 250,-) zijn waterafstotend, winddicht en warm, waardoor ze volgens Galvin Green in 95 van de 100 rondjes gedragen kunnen worden.

De Insula 'warmtelaag' in deze serie luistert naar de naam Dave (€ 200,-), een isolerend jack van 90 procent polyester en 10 procent elastane. Hieronder kun je de Matt of Mylo polo's dragen (€ 100,-).

De Carbon Series worden gecompleteerd door de Donny 'snood' (€ 40,-), een leren Wayne riem (€ 80,-) en een zwarte Seth pet (€ 40,-), zodat je geheel in stijl de baan in kunt.

www.galvingreen.com

Laatste nieuws