Golfers Magazine Tour rond Het Rijk 2019

Ook in 2019 kan je meedoen aan de wedstrijden die Golfers Magazine organiseert op de banen van Het Rijk

golfers magazine tour

Golfers Magazine en Het Rijk Golfbanen bundelen wederom hun krachten in de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk”. Een serie van vier 18-holes golfwedstrijden op de banen van Het Rijk.Prachtige locaties, prachtige dagen, prachtige prijzen. Kortom: top golfdagen!

De wedstrijden starten vanaf 12.00 uur, ontvangst vanaf 11.00 uur.

Banen van Het Rijk. Prachtige locaties, prachtige dagen, prachtige prijzen. Kortom: top golfdagen!

Zowel dagprijzen als Overall Klassement 2019

Uiteraard zijn er tijdens alle vier de wedstrijd binnen de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk” leuke dagprijzen te verdienen. Hiernaast telt de uitslag van iedere wedstrijd mee voor het Overall Klassement 2019. Hoe vaker u mee doet, hoe meer kans u maakt om aan het einde van het seizoen een extra mooie prijs in ontvangst te nemen. Bovendien wacht elke deelnemer een goed gevulde goodybag!

Het klassement wordt als volgt samengesteld: 

  • Er wordt gespeeld met 100% hcp stableford
  • Degene met de meeste stableford punten staat bovenaan.
  • De stableford punten worden na elke wedstrijd opgeteld en daardoor ontstaat er een klassement.
  • De handicaps worden niet aangepast op basis van deze wedstrijden maar men kan maximaal 40 punten noteren als beste score.
  • Uiteraard wordt de playing handicap wel voor iedere wedstrijd aangepast als daar aanleiding toe is.
  • De slechtste score van de maximaal 4 deelnames wordt weg gestreept na de laatste wedstrijd.
  • Degene die dan de meeste stablefords blijkt te hebben (bij gelijke stand wint de laagste exact hcp’er) wint een prachtige 5 daagse reis naar het Panorama Golf Resort in Tsjechië. Dit op basis van 2 personen in een double room, overnachting inclusief ontbijt en onbeperkt golf. Vervoer op eigen gelegenheid.

Aanmelden voor deelname

U kunt zich aanmelden voor deelname aan zoveel wedstrijden binnen de “Golfers Magazine Tour rond Het Rijk” als u wilt. Iedere golfer met een minimale handicap van 54 is van harte welkom om deel te nemen! Voor de wedstrijden wordt maximaal handicap 36 gehanteerd. De spelvorm is Individueel Stableford. De kosten voor deelname bedragen €65.00,- per persoon per wedstrijd. Dit bedrag is inclusief koffie bij de ontvangst, een dagschotel, een goodybag en natuurlijk een prachtige 18-holes golfervaring. Inschrijven kan door op één van bovenstaande wedstrijden te klikken.