Ping zomerkleding: koel en kreukvrij

In de voorjaars- en zomerlijn gebruikt Ping voor het eerst Sensor Cool katoen, dat zacht, comfortabel en koel is.
Ping zomerkleding: cool, zacht en kreukvrij

'Play Your Best' is de pay-off die Ping gebruikt voor zijn kledinglijn en dat doen ze naar eigen zeggen door materialen van hoge kwaliteit te combineren met aandacht voor detail.

Nieuw is het zogenoemde Sensor Cool katoen, waarin Coolmax vezels wordt gebruikt die de temperatuur van de huid laag houden en vocht snel afvoeren.

Dit materiaal wordt ondermeer gebruikt in de polo's Karsten III (links, € 85,-) en Raymond (rechts, € 85,-) en voelt zeer zacht. De moderne pasvorm en stretch stof maakt ze geschikt voor zowel in als naast de baan.

Ook in de Gradient (links, € 80,-) en Ridge (rechts, € 75,-) polo's zie je de Sensor Cool technologie terug. De vezels zijn vooraf geverfd, waardoor ze beter hun kleur behouden. De stoffen zijn – net als in de hele lijn – rekbaar, ademend, snel droog en kreukvrij.

De designs zijn geïnspireerd op de kleuren en landschappen van Arizona, de thuisbasis van Ping, wat je onder andere terugziet in het kleurverloop van een zonsopgang in de woestijn.

Ook de Fracture middenlaag (links, € 95,-), die je het hele jaar door kunt dragen, heeft dit verloopeffect. De stof is licht, rekbaar, vochtafvoerend en kleurvast. De gebreide Herman sweater (midden, € 110,-) combineert klassieke stijl met een moderne pasvorm.

De lijn wordt gecompleteerd door de Players broek (€ 100,-), een slim-fit design van met vijf zakken. Dankzij four-way stretch heb je volledige bewegingsvrijheid.

www.pingcollection.co.uk

Laatste nieuws