GM 4: Anne, Schotland en 38 ijzers getest

In Golfers Magazine 4 laten we de experts aan het woord over de fabuleuze swing van Anne van Dam, golfen we ons de blaren in Schotland en testen we tientallen ijzers.
Golfers Magazine 4: Anne, Schotland en 38 ijzers getest

GM4 ligt eind deze week in de winkel en bevat onder andere...

Hoe goed is de swing van Anne? Volgens de kenners héél goed, misschien wel de beste 'out there'... bij zowel de vrouwen als de mannen. Tijd om dit wonder van dichtbij te bekijken.

Eigenlijk moet elke golfer minimaal één keer in zijn leven een pelgrimage naar Schotland maken. Wij gingen drie keer en speelden bijna twintig banen. We kunnen het echt iedereen aanraden.

Als je naar The Home of Golf gaat, kun je natuurlijk niet om de grootvader van het course design heen. We doken in de geschiedenisboeken en analyseerden het werk van Old Tom Morris.

Volgende week staat het derde Major van het seizoen al weer op het programma en krijgen we prachtige plaatjes van het wonderschone Pebble Beach voorgeschoteld. Een preview.

Wat is er nu mooier dan op commando een fade of draw kunnen slaan? Inder van Weerelt legt de basisprincipes uit.

De golfshops puilen uit van de prachtige ijzers, maar welke moet je kiezen? Wij leggen aan de hand van een 'vergevingsgezindheidsschaal' uit welke clubs er op jouw testlijst moeten staan.

En dan laten we ook nog zien hoe je met die nieuwe ijzers beter kunt scoren, want de data laten precies zien waar we met z'n allen meestal de mist ingaan. Met 11 handige tips om de problemen op te lossen.

Ook spraken we met Jerry Ji, een van de beste amateurs van ons land, die zijn heil gaat zoeken in een ander land. 'Je moet in Amerika zijn om je verder te ontwikkelen.'

Golfers Magazine 4 ligt eind deze week in de winkel. Of neem HIER een abonnement.

Laatste nieuws