Speciale FootJoy Pro/SL voor The Open

Ter ere van The Open Championship brengt FootJoy een limited edition uit van de populaire Pro/SL schoen, met op de zijkant en de tong The Claret Jug.
FootJoy Pro/SL voor The Open

De lichtgewicht Pro/SL schoen combineert een zachte, waterdichte bovenkant van high-end ChromoSkin leer van het Engelse Pittards met een zoolstructuur met drie verschillende lagen.

De bovenste laag van de zool is van Fine-Tune Foam, een lichtgewicht polymeer dat schokken absorbeert en een zachte basis voor je voeten biedt.

De buitenzool heeft twee dichtheden: de buitenkanten zijn stevig om maximale steun te bieden, terwijl het binnenste deel zachter is voor extra comfort. De gegoten laag 'noppen' van hard TPU zorgen voor optimaal contact met de grond en dus de benodigde grip tijdens de swing.

Volgens FootJoy is de Pro/SL de populairste schoen op de tour en staat sinds zijn introductie twee jaar geleden al op meer dan 130 overwinningen.

De Limited Edition heeft het bekende blauw van The Open en is voorzien van Claret Jugs op de zijkant en de tong. Hij zal tijdens het Major op Royal Portrush worden gedragen door onder andere Louis Oosthuizen, Ian Poulter en Eddie Pepperell.

En jij kunt er ook mee de baan in, want hij is exclusief verkrijgbaar bij Golfstore!

Prijs: € 199,-

www.footjoy.co.uk

Laatste nieuws