Ping gaat in zee met Arccos Golf

Ping gaat bij zijn clubs de Smart grips en senoren van Arccos Golf aanbieden, die data van elke slag verzamelen.
Ping in zee met Arccos Golf

Ping volgt hiermee het voorbeeld van Cobra Golf, dat tot nu toe de enige grote producent was die de tracking technologie Arccos Golf in zijn clubs integreerde. De laatste partij zet de Smart grips overigens gratis op zijn clubs, terwijl je bij Ping twaalf euro per sensor/grip moet betalen.

De in de grip geïntegreerde versie is exclusief beschikbaar bij de Golf Pride 360 Tour Velvet white (standaard) en aqua maten (-1/64"), als je je woods, ijzers en wedges bestelt via het custom order traject van Ping.

Je kunt ook kiezen voor losse sensoren die je achterin de grip van je clubs schroeft – de speciaal voor Ping ontwikkelde puttersensor past ook op de in lengte aanpasbare shafts van de producent.

'We focussen ons al heel lang op het verzamelen van data en het verbeteren van de prestaties van clubs en custom-fitting technieken door het analyseren van tendenzen van golfers op de golfbaan', zegt Ping CEO John K. Solheim. 'De samenwerking met Arccos Golf is een geweldige kans om golfers te laten kennismaken met de voordelen van Smart golf.'

De Arccos sensoren verzamelen via gps data over de afstanden die je slaat met je verschillende clubs en sturen deze door naar de Arccos Caddie app op je smartphone, zodat je je spel kunt analyseren en verbeteren. Deze software kun je negentig dagen gratis gebruiken, daarna betaal je honderd euro per jaar.

ping.com

arccosgolf.shop

Laatste nieuws