Golfers Magazine 7: puttspecial

Scoren doe je op de green en daarom hebben we in de nieuwe Golfers Magazine meer dan 25 pagina's over putten.
Golfers Magazine 7: puttspecial

Golfers Magazine 7 ligt eind deze week in de winkel. Of als je het nog beter geregeld hebt, vallen de 148 pagina's met een zware plof op je deurmat. Dit kun je deze maand onder andere verwachten.

We kregen de puttspecialisten Robert-Jan Derksen, Hayo Bensdorp en Tim Nijenhuis zo ver om hun geheimen te verklappen. Volgens hen kan iedereen beter putten, maar dan moet je er wel tijd in stoppen.

Daarnaast kijken we in de puttspecial naar de verschillen tussen blades en mallets, leggen we uit wat hosels doen, testen we de AimPoint techniek, analysen we de stroke en hebben we tips van de beste putters ter wereld. Oeps, en zelfs de puttyips komen langs...

Putten is belangrijk, maar het scheelt ook om de bal met je wedges dicht bij de vlag te slaan. Wat is jouw short game handicap? We hebben een uitgebreide instructie om beter te chippen, pitchen, floppen en bunkeren.

Over briljant kort spel gesproken; Sergio Garcia is het schoolvoorbeeld van de artistieke 'Spanish hands'. Maar El Niño heeft ook een andere, opvliegende kant. In een prachtig profiel belichten wij de vele gezichten van de Spanjaard.

In onze serie over golfbaanarchitectuur komt deze maand Tom Fazio aan het woord. De Amerikaan wordt gezien als een van de beste moderne ontwerpers en weet als geen ander speelbaarheid, schoonheid en uitdaging te combineren.

Heb je al zin om zelf te spelen? De gebruikers van Leadingcourses.com zetten voor ons de beste banen van alle Europese landen op een rij en we kunnen bij het zien van deze lijstjes niet wachten om onze clubs te pakken

En we spreken in dit nummer met een van onze beste amateurgolfers ooit: Myrte Eikenaar. Ze heeft er geen seconde spijt van dat ze nooit prof is geworden, maar het had zo maar anders kunnen lopen...

Wil je Golfers Magazine 10x per jaar op de deurmat? Word dan HIER abonnee.

Laatste nieuws