Maak van de Opaalkust je tweede thuis

Met prachtige banen als Hardelot, Le Touquet, Belle Dune en Wimereux heb je als golfer weinig te klagen aan de Noord-Franse kust. Helemaal niet als je de banen bezoekt vanuit je eigen vakantiewoning.

Dormio resort

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Dormio Investments.

Laat je (golfers)dromen uitkomen

Het lijkt een onhaalbare droom, maar de aanschaf van een vakantiewoning op Dormio Resort Berck-sur-Mer is dichterbij dan je denkt. Letterlijk, aangezien de afstand tot Utrecht nauwelijks vierhonderd kilometer is; een afstand die je binnen vijf uur ontspannen kunt overbruggen. Maar ook figuurlijk, met woningprijzen die variëren van €245.000 tot €415.000 kan je droom om te investeren in een tweede thuis werkelijkheid worden.

Voor dat geld word je de trotse eigenaar van een ruim appartement, een geschakelde vakantiewoning of zelfs een vrijstaande woning. Wanneer je zelf niet verblijft in je vakantieverblijf aan de Franse Opaalkust wordt je tastbare bezit professioneel verhuurd door Dormio. Zo kun je zorgeloos genieten van je waardevaste investering en verdien je een aantrekkelijk rendement middels de maandelijks uitgekeerde verhuurinkomsten.

Kijk voor meer informatie op dormioinvestments.nl.

Golfbanen in overvloed

Wij kunnen ons ook heel goed voorstellen dat je het liefst zelf zo vaak mogelijk richting de Opaalkust rijdt. Er zijn diverse gerenommeerde golfbanen te vinden in de omgeving waar je je golfershart kunt ophalen. Op korte afstand van elkaar liggen er maar liefst negen golfbanen. Van banen met zeezicht tot banen waarbij je uitkijkt over glooiend velden of je een weg baant door indrukwekkende dennenbossen, de keuze is enorm en zal niet snel vervelen.

Daarnaast ligt de kust met zijn mooie en brede zandstranden op slechts 900 meter van het resort en door het zeeklimaat is het de ideale plek om het hele jaar te verblijven. Ook zijn er pittoreske Franse vissersdorpjes en badplaatsen in overvloed.

Dormio Resort Berck-sur-Mer is dan ook de perfecte uitvalsbasis om alle golfbanen in de omgeving te ontdekken. Daarnaast kun je uiteraard ook genieten van de prachtige wandel- en fietsroutes, culinaire hoogstandjes en eindeloos veel cultuur en historie aan de Franse Opaalkust. Maak nu van de Opaalkust je tweede thuis!