Houtrak Golf Academy: Summer Performance Camp

Het team van de Houtrak Golf Academy - Sander van Duijn, Floris Vos, Reinier Saxton en Richard Chong - bieden talentvolle golfjeugd deze zomer een bijzonder programma: vier dagen lang trainen en spelen op topgolfniveau onder begeleiding van topcoaches.

houtrak

Van 3 tot en met 7 augustus organiseren ze een uniek zomergolfkamp. Tijdens deze vierdaagse trainingsstage zullen alle onderdelen van het spel worden behandeld die belangrijk zijn om goed te kunnen presteren.

Geen techniektraining, maar juist trainen op onderdelen die de doorslaggevende factor zijn om beter te kunnen scoren in wedstrijden. Strategie, voedingsadvies, mentale training, speltesten, wedstrijdvoorbereiding, spelstatistieken, zelfevaluatie en nog veel meer…

Met verschillende oefeningen en testen die ze in de Academy gebruiken zullen ze jonge spelers een totaalplan geven om mee te werken. Daarnaast zullen verschillende specialisten hun verhaal vertellen over hoe je nog beter kan presteren op de golfbaan.

Iedere dag trainen van 9:30 uur tot 15:30 uur met een bepaald thema om beter te leren presteren. Er zal ook elke dag op de baan worden gespeeld zodat je gelijk in de praktijk kunt toepassen wat je hebt geleerd en de coaches je direct kunnen bijsturen.

Ga voor meer informatie of inschrijven naar https://houtrakgolfacademy.nl/summer-performance-camp/