Puma Golf TitanTour Ignite Disc

Puma Golf introduceert een Limited Edition TitanTour Ignite met Disc-technologie: een sluitsysteem zonder veters.

Puma Golf introduceert een Limited Edition TitanTour Ignite met Disc-technologie: een sluitsysteem zonder veters. Hierdoor sluit de schoen nauwsluitend om je voet. De Disc zit aan de zijkant van de schoen en als je er aan draait, sluit een intern systeem van stalen draden het bovenwerk naadloos om je voet. Het resultaat is optimaal comfort en maximale stabiliteit. En met één simpele draai de andere kant op maak je de schoen weer losser.

TitanTour Ignite Disc

Verder is de 'Disc' een normale TitanTour Ignite, met schuim in de zool voor meer comfort en betere prestaties. Dit zogenaamde Ignite Foam wordt als vloeibaar polyurethaan in de vorm van een middenzool gegoten. Het materiaal heeft een hoge compressie, waardoor het nauwelijks vervormt maar wel veel steun en comfort biedt. Het vangt de druk bij impact op en samen met de binnenzool vormt het een extra beschermingslaag voor de hiel en bal van de voet.

TitanTour Ignite

In de binnenzool en de binnenkant van de schoen is wederom PWRCool materiaal verwerkt, dat ook in de ruimte wordt gebruikt. Het absorbeert warmte, slaat het op en geeft het indien nodig weer af om de temperatuur van je voeten op een comfortabel niveau te houden.

Het bovenwerk van de TitanTour Ignite is van hoge kwaliteit volnerfleer. In vergelijking met zijn voorganger is de teen iets smaller gemaakt, wat – samen met de gevoerde binnenkant – zorgt voor een betere pasvorm. Er is ook een TitanTour Ignite Premium model met zeer zacht binnenwerk van varkensleer.

TitanTour Ignite Premium

De voet wordt ondersteund door een EVA middenzool en TPU buitenzool, die licht, sterk en duurzaam zijn. De flexgroeven zorgen er voor dat de voet natuurlijk kan bewegen, terwijl de hiel op zijn plaats wordt gehouden voor optimale stabiliteit tijdens de swing. De nieuwe Stealth spikes hebben een laag profiel en zijn gemaakt van duurzaam K5 materiaal.

Prijs TitanTour Ignite: € 220,- (Disc), € 200,- (Premium), 180,- (normaal)

www.pumagolf.com