Cameron & Crown putters

Scotty Cameron krijgt naar eigen zeggen elk jaar meer verzoeken om kortere putters en met de 33 inch Cameron & Crown putters voldoet hij aan die vraag

Scotty Cameron krijgt naar eigen zeggen elk jaar meer verzoeken om kortere putters en met de 33 inch Cameron & Crown putters voldoet hij aan die vraag.

Putters zijn meestal 34 of 35 inch lang, maar dat is regelmatig te lang voor junioren, vrouwen en Aziatische spelers. Daarom komt de meester nu met een serie die 33 inch lang is en bestaat uit modellen van de Select, GoLo en Futura X lijn.

De Newport 2 blade en Newport M2 midmallet.

De clubhoofden zijn van zacht 303 roestvrijstaal en hebben face-inlays van staal of aluminium. In de zool zijn twee gewichten van 20 gram verwerkt, die niet alleen zorgen voor de perfecte balans met de kortere shaft, maar ook extra stabiliteit geven (heel-toe weighting).

Alle modellen hebben een matte roestvrijstalen finish en zijn uitgerust met een iets dunnere Matador grip, die volgens Cameron comfortabel in de handen ligt zonder dat je inlevert op gevoel en feedback.

De Futura X5R en GoLo 5 mallets.

Prijs: € 439,-

www.scottycameron.com