Budgetgolf Award 2016

Golfers kunnen via de site www.budgetgolf.nl de Nederlandse golfbaan met de beste prijs-kwaliteit verhouding van 2016 kiezen.

Wie stoot Golf4All Harderwijk van de troon?

Golfers kunnen via de site www.budgetgolf.nl de Nederlandse golfbaan met de beste prijs-kwaliteit verhouding van 2016 kiezen. De afgelopen jaren won Golf4All Harderwijk deze Budgetgolf Award, maar de concurrentie ligt op de loer.

Of Golf4All Harderwijk (voorheen Golfbaan Harderwold) ook dit jaar met de eer gaat strijken, is volgens Igor Bennik van Budgetgolf nog maar de vraag. “Het is geen gelopen race, want we zien dat steeds meer golfbanen hard aan hun prijs-kwaliteitverhouding werken”, zegt hij.

"Golfbanen moeten ook wel", meent Bennik. “Teruglopende ledenaantallen, veel concurrentie en de ‘nieuwe’ golfer die minder vaak en liever op verschillende banen speelt, het zijn allemaal redenen dat veel golfbanen de laatste jaren hard aan hun prijs-kwaliteitverhouding zijn gaan werken.”

Wie daar in 2016 het best in is geslaagd, kunnen golfers zelf bepalen, door op www.budgetgolf.nl hun stem uit te brengen. Dat kan tot en met 18 december en onder de inzenders wordt een setje van twee greenfees verloot.

(persbericht)