Betreed de golfbaan in de stijl van Jordan Spieth

Bekijk de complete Jordan Spieth New Golf Collection en bestel vandaag nog jouw perfecte golf outfit bij elkaar.

 Voor de perfecte golfswing is goede kleding essentieel. De Amerikaanse golfer Jordan Spieth heeft daarom in samenwerking met Under Armour een collectie geselecteerd zodat ook jij de perfecte bal kunt slaan.

De Amerikaanse golfer Jordan Spieth heeft al aardig wat mooie titels op zijn naam staan. Met zijn 23 jaar jong is hij o.a. de enige die naast Tiger Woods meerdere keren een U.S. Junior Amateur titel heeft gewonnen. Tevens won hij in 2015 de U.S. Open en FedEx Cup. En dat allemaal terwijl honkbal zijn eerste favoriete sport was.

Golf draait vooral om de juiste techniek en strategie. Een comfortabele outfit van ademende stof is hierbij echter niet onbelangrijk. Toch zonde als je een airshot slaat door te zweterige handen. Ook Spieth kiest voor kwaliteit en innovatieve golfkleding zodat zijn prestaties niet lijden onder warmte of een slechte pasvorm. Samen met Under Armour introduceert Jordan Spieth de New Golf Collection met polo’s, schoenen en accessoires die het allerbeste uit jouw golfswings halen.

In de Jordan’s golf-collectie van Under Armour wordt gebruik gemaakt van innovatie materialen die je koel houden en beschermen tegen schadelijke zonnestralen. Ideaal dus tijdens een potje golf in de zomer of warmere lentedagen. Aan optimale grip van je golfclub is ook gedacht. In de collectie vind je namelijk golfhandschoenen van hoogwaardig UA StrikeSkin-leer voor maximale controle.

Bekijk de complete Jordan Spieth New Golf Collection en bestel vandaag nog jouw perfecte golf outfit bij elkaar. Als lezer van Golfersmagazine.nl krijg je 15% korting op alles van Under Armour, inclusief de selecties van Jordan Spieth.

Je kunt hier de exclusieve kortingscode claimen.

 

 

(Advertorial)