Odyssey O-Works Red putters

Odyssey O-Works Red putters.

Door het succes van de TaylorMade Spider Tour putter is rood een populaire kleur op de tour geworden en Callaway springt hier handig op in met een nieuwe lijn Odyssey O-Works putters met deze kleur. Er komen vier 'beproefde' designs op de markt en één nieuw model: de #7S.

De O-Works Red putters zijn uitgerust met de zogenaamde Microhinge Face Insert Technology: kleine haakjes in het clubblad die in de cover van de bal grijpen en deze topspin geven, waardoor hij beter zijn lijn houdt. De flexibele roestvrijstalen plaat met haakjes is in een laag van thermoplastic elastomeer gesmolten, wat zorgt voor een zacht gevoel.

De technologie is niet nieuw, maar de kleur van de O-Works Red putters wel.

'Rood is populair op de tour', zegt Dr. Alan Hocknell, senior vice-president R&D bij Callaway Golf. 'Een aantal van onze spelers vroeg om prototypes van onze huidige modellen met een rode finish. En als de tourspelers iets willen, willen gewone golfers het ook.'

(v.l.n.r) 2-Ball, #7, #7S, R-Line en V-Line Fang.

De O-Works Red putters komen beschikbaar in bekende modellen als de 2-Ball, #7, R-Line en V-Line Fang. Daarnaast wordt er een nieuw design geïntroduceerd: de #7S (onder). Het is een versie van de normale #7, maar dan met een korte hosel, die het clubhoofd meer toe-hang geeft – deze gewichtsverdeling zie je veel op de tour en past het best bij puttingstrokes met een boog.

De O-Works Red putters liggen vanaf september in de winkel.

Prijs: € 239,- / € 259,- (2-Ball)

www.odysseygolf.com