Van der Vaart in uitstekende positie

Nederlander in top-10

jurrian van der vaart

Na 36 van de 72 holes staat Jurrian van der Vaart er uitstekend voor in het Swiss Challenge dat gespeeld wordt in Luzern. De leider (Marcel Schneider) is met -15 wel heel ver weg maar met -6, en vanaf de gedeeld negende plaats, heeft de inwoner van Breukelen een goede eindklassering in het vizier. 

Van der Vaart tekende zowel op de eerste als op de tweede dag voor een 68, en beide dagen maakte hij om die score te krijgen vier birdies en één bogey. Hole negen en zeventiende birdiede hij beide dagen, de overige birdies maakte hij op een, tien, dertien en zestien, terwijl hij slagen verloor op drie en tien.

Ook Daan Huizing staat er goed voor halverwege de wedstrijd. De man uit Soest opende met een 69 (-2) en liet daar vandaag een 68 (-3) op volgen en staat daarmee maar net buiten de top-10, T13.

Voor Robbie van West en Maarten Lafeber zit het toernooi er op Van West kwam met level par één slag te kort om door te mogen, Lafeber kwam niet verder dan +4 voor de wedstrijd en mist daarmee ruim de cut en wacht daarmee nog altijd op het eerste gehaalde weekend van het seizoen.

Leaderboard

Tour
  • Golfsupport