Golfers Magazine 2: Maand van The Masters

De dagen lengen, de bomen lopen uit, het is aftellen naar The Masters en Golfers Magazine 2 ligt in de winkel en op de mat
golfers magazine

In deze editie lees je onder meer het volgende:

Het is bijna tijd voor The Masters, het officieuze begin van het seizoen en een instituut in de golfwereld. Dat was niet zo geweest zonder ene Clifford Roberts. De mede-iniatiefnemer van Augusta National was een bijzonder mens...

De NGF liet onderzoeksbureau Ecorys een onderzoek uitvoeren naar de waarde van Golf. Directeur Jeroen Stevens praat vrijuit over de uitkomsten en de toekomst van de golfsport in Nederland.

Harstikke mooi dat je de bal ver slaat van de tee, maar uiteindelijk moet die bal toch echt in dat gaatje. Wie goed kan putten gaat hoe dan ook slagen winnen. Pro Golf Tour speler Dylan Boshart geeft een paar tips hoe je jezelf goed putten kunt leren.

Natuurlijk kijken we ook dit nummer naar het nieuwste van het nieuwste op het gebied van equipment, misschien zit het straks wel bij jou in de tas. En wat te denkn van de overstap van Justin Rose eerder dit seizoen naar Honma? 

David Davis speelde alle honderd banen uit top-100 van de wereld en haalt herinneringen op aan die 'reis' terwijl Bert Tielemans als een ware ontdekkingsreiziger afreisde naar Jordanie waar je tegenwoordig ook kan golfen.

Bryson Dechambeau is gerust een opvallende man te noemen. Niet alleen blijft hij winnen, hij doet ook niets - maar dan ook werkelijk niets - 'zomaar'. Een analyse van de man met alle antwoorden.

Nog geen abonnee van Golfers Magazine? Herstel die fout HIER.

Laatste nieuws